torstai 22. marraskuuta 2012

Sauna

Saunaan tulee kaksi muurattua seinää ja kaksi seinää vaneria. Kuusivaneria tulee myös kattoon. Levyt petsataan mustiksi, ikkunankehykset ovat jo valmiiksi mustat. Lauteet tehdään leveästä lankusta.

Onko sauna ihan liian musta jos kaiken petsaa mustaksi? Kontrastia saisi jättämällä lauteet käsittelemättä värillisellä aineella mutta se ei sitten kuitenkaan miellytä silmääni. Alla kuva viime kesän asuntomessuilta.


Saunavalaisimena toimii Ketosen Raita mäntyisenä. Valaisin on käsittelemätön joten sen voi käsitellä haluamallaan sävyllä.
Laatuvalaisin.fi
Kattoon suunniteltiin tähtitaivasta, sen hinta vain nousee varsin korkeaksi kun kuituja tarvitaan 250 jotta  tähtikuviot saadaan toistumaan oikein. Taidetaan katsella loppuvaiheessa budjettia ja miettiä mitä tehdään. Projektorille on varaus vaatehuoneen puolella.

Saunaan tulee porras ja iso lava kiuasta ylempänä. Jonkinlaiset penkit pitää keksiä. Ehdotin myös perinteistä lautakiikkua, jos sen laittaisi nurkan lähelle ei voisi kovin suuria vauhteja ottaa ja lentää kiukaaseen. Mattia ajatus kovasti huvitti, mutta ehdotonta ei:tä ei kuitenkaan kuulunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti