sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pelitila

Halusimme pelitilan, paikan jonne pelikoneena toimiva tietokone sijoitetaan. Vältetään tappelut huoneista ja saadaan kone lähelle valvottavaksi. Pelitila sijoittuukin ruokailutilan viereen, ovet vievät vanhempien makkariin (äänieristetty), pienten huoneeseen ja vessaan. Vessan kautta sujuu saunassa käynti vaikka olohuoneessa olisikin vieraita, samoin vaatteiden haku vaatehuoneesta helpottui. Olen aina inhonnut kahden oven vessoja, mutta tällä kertaa siihen kuitenkin päädyttiin. Liukuovi ei tule seinän sisään vaan aulan puolelle. Liukuovi torppaa toivottavasti edes osan melusaasteesta että olohuoneessa pystyisi samalla keskustelemaankin.Pelitilan kaapit ovat ihan perusvalkoisia, viereen tulee valkokuullolla käsitelty vanerinen liukuovi joten halusin kaapin ovien maastoutuvan. Pöytä on ihan perinteinen, kuvaan vain on laitettu valmistaso. Pöydän alle jäävät rumat jäljet seinän siirrosta, samoin liikuntasauma jää sen takia näkyville. Valaistus ledilätyillä. Tilan kuumeneminen on huomioitu ilmanvaihtoa suunnitellessa.


2 kommenttia:

 1. Hyvalta nayttaa. Ma rakennan taloa vasta kansioon. Alkaa menna hermo naihin sisailmaongelmiin ja sen myota sairasteluun. Ma taalla kattelen sun suunnitelmia, kun sa saat mahtumaan kahteen nelioon kodarin ja kylpparin ja ma en halua isoa taloa, joten pitaa keksi miten kaiken saa mahtumaan pieneen. :D

  ps. Tuo talon vari on mahtava.

  VastaaPoista
 2. Kiitti. Tippa tuli täälläkin silmään kun luin niitä teidän viimeisimpiä käänteitä. Ihan käsittämätöntä, miten voi olla niin huono tuuri? Arvaas vain hirvittikö, kun samaan aikaan meillä levytetään, juurikin gyprocilla.

  Meille tuli suurempi talo kuin alkujaan ajateltiin, alunperin puhuttiin 140 neliöstä vaan kun sitten haluttiin kuitenkin isot huoltotilat ja suht suuret huoneet (ja neljä makkaria) niin neliömäärä kasvoi. Meillä menee huoltotiloihin (kodari, vaatehuoneet, kuraeteinen) neliöitä kolmisenkymmentä.

  Olen miettinyt, miten ihmiset mahtavat pettyä kun talossa on ulkoa reilusti väriä ja sitten sisällä on niin väritöntä (valkoista, vaneria, betonia jne). No ostin sentään vihreän tuolin eteiseen, että jotain jatkumoa värimaailmalle. :D

  VastaaPoista