sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vko 41

Seinä sai tuulensuojalevyt pintaansa ja tuolla kaukana näkyy jotain muutakin.
Kyllä, talon ulkoverhous on aloitettu. Siinäpä miehelle arki-illoiksi pientä puhdetta. Isänsä on kyllä tälläkin viikolla ollut kahtena iltana ja lauantainakin pitkän päivän kaverina. Ihan hirveästi en odota ensi kesää kun pääsen maalaamaan valkoisella noita kattoristikoiden päitä. Tälle syksylle niitä ei enää ehtinyt maalata. Harmi että talon muut sivut olivat jääneet kuvaamatta, niitä olisi ilokseen esitellyt ilman sitä kamalaa roskan määrää. Siivottiin näet ahkerasti viikolla. Ison terassin runkokin on valmis, menihän siitä toki kauemmin kuin neljä tuntia... 
Sisältä. Lattiassa näkyvät liikuntasaumat. Ne pitäisikin piakkoin imuroida kunnolla puhtaaksi ja täyttää solumuovilla ja silikonilla.
Ullakolle tulee kylmäsäilytystilaa, takana näkyy luukku josta tulee kulku. Luukku on kattotikkaiden vieressä jotta kulkeminen onnistuu helposti. Suunnitteilla on jonkinlainen kiskosysteemi ja lava tuohon luukun eteen. Ne eivät tosin ole vielä tämän, eivätkä ensi vuodenkaan asioita. Epäilen suuresti, että niitä tehdään vasta sitten kun tila loppuu ulkovarastosta.Kodinkoneet on nyt päätetty, vielä pitää pari lappua asian tiimoilta postittaa. Onpahan yksi asia pois muistin päältä. Olen jo toipunut ikkunaihmetyksestä ja päättänyt, että hyvät on aukot. Emme tosiaankaan aio enää niitä vaihtaa joten hyvä vain sopeutua. Kattopeltien vaaleuttakaan en sen koommin ole surrut. Mitäpä sitä sellaista suremaan mille ei enää mitään voi.  Hieman on pellit vaaleammat meillä kuin muilla, mutta onpa talokin ihan erivärinen kuin muilla.

Keittiökalusteita olen kysynyt kolmesta paikasta ja nyt odottelen heiltä tarjouksia. Samalla kerralla käytiin läpi myös kodinhoitohuone, kaksi vessaa, pelitilan kaappi ja olohuoneen kirjahylly. Lisäksi yhdeltä toimittajalta voisi saada myös Elfaa tms. kuraeteisen ja isompaan vaatehuoneeseen. Haluan niihin seinäkiskoilla olevia korihyllyjä. Vaatehuoneessa valikoimaa rajoittaa korin syvyys, 40cm kori sopii tilaan paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti