tiistai 11. joulukuuta 2012

vko 49

Rapattu takka. Luukku siirrettiin ulkopintaan. Kulmauksen penkki peittää ulkoa tulevan putken, sen avulla takka saa tarvittaessa ilmaa. En saanut haluamaani pientä ja siroa kuutiotakkaa, mutta ihan ok tämäkin on. Suuruus tosin vaikeuttaa hieman olohuoneen kalustamista.
 Toisella sivulla leivinuuni. Ikinä en sellaista ole käyttänyt joten tiedossa opettelua. 
 Saunan ja vaatehuoneen välinen seinä. Minäkin kävin muutaman harkon muuraamassa ja totesin ettei ollut minun juttuni. Kamalan vaikea saada suoraan, Matti sitten tuli ja vähän napautti ja kas, harkko olikin suorassa. Lähdin sitten väsyneiden lasten kanssa kotiin. Saunan seinistä on revitty jo levyjä pois, muovit lähtevät myös ettei tule kaksinkertaista höyrysulkua. Hieman herätti ihmetystä miksi tämä oli alkujaankaan tehty, mutta onneksi ei ole iso homma muuttaa tässä vaiheessa. Märkätilojen lattialämmityksen toimimattomuus on isompi ongelma. Isojen pakkasten aikaan sitä ei voitu tutkia.
 Timpurit saivat hommansa valmiiksi. Listattomuus teetti lisätyötä mutta tarkkaa jälkeä ovat saaneet aikaiseksi. Listattomat väliovet:
 Listattomat ikkunat smyygeillä. Kulmiin tulee vielä listat tasoituksen alle, pelkkä kipsilevy ei kestä kauaa hyvännäköisenä.
 Listaton lattia. 

3 kommenttia:

  1. Takka näyttää tosi hyvältä! Meille tulee myös mahd listaton talo. Jalkalistat on pakko laittaa kun lautalattia on niin eloisa. Onhan siinä tasotusta ja piperrystä kun noita ovia ja ikkunoita viimeistelee. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ihan alan jo tottua takkaan. :) Tasoitushommat pitäisi aloittaa vaan taitaa mennä joulun jälkeen. Ne onkin melkoinen mysteeri, yhtään ei osaa kuvitella etukäteen kuinka kauan niissä menee aikaa. Toiset tekee joutuin ja toisilla menee kauemmin, näyttää olevan aikalailla tekniikkalaji. Listattomuus vielä lisää työmäärää kun pitää kaikki reunatkin saada siistiksi.

    VastaaPoista
  3. Heissan! Voitit arvonnassani Pentikin lahjakortin. Laitatko sun osoitetiedot kotipalapeli(at)gmail.com, niin saadaan kortti tulemaan oikeaan osoitteeseen. Onnea voitosta ja mukavaa alkavaa vuotta! :)

    VastaaPoista