tiistai 22. tammikuuta 2013

vko 3

Vessojen ja pelitilan kaapinovet ovat jääneet päättämättä. Niistä sovittiin vain tietty hintaluokka mistä ovet valitaan. Kävin tänään Ykköskeittiöllä hakemassa muutaman kaapinoven näytille. Päädyimme laittamaan pelitilan kaappeihin valkoiset ovet, joissa oli hieman struktuuria pinnassa. Molempiin vessoihin tulee tummanharmaa ovi. Tuo ruskea ovi oli minusta itsessään varsin nätti, mutta perheen toinen päättävä osapuoli ei siitä tykännyt. Kuvassa näkyy myös tummanharmaa lattialaatta kuvaamassa märkätiloihin tulevia laattoja (vai sittenkin akryylibetonia?)  Meillehän piti tulla märkätiloihin akryylibetonia, minä vain olen hieman jänistänyt ja ehdotellut laatoittamista. Minulle tosin käy molemmat vaihtoehdot, joten lopullinen päätösvalta on Matilla. 



Matille tuli yllätyksenä nuo pelitilan kaapit. Niiden olemassaolo ilmeisesti selvisi eilenillalla ja piti sitten miettiä uutta toimintasuunnitelmaa. Päätin siirtää kaapit makuuhuoneen puolella olevan koloon jonne on tulossa etätyöpiste. Pelitilaan tulee videotykki, ja Matti oli ajatellut suunnata kuvan näytön takana olevalle seinälle. Minä sitä videotykkiä olinkin ehtinyt muutaman kerran ihmetellä... 

Raksalla oli niin siivotonta, etten tänne viitsinyt todistusaineistoa laittaa vaikka muutama kuva tulikin otettua. Katontasoittaja tuli tänään hommiin, he tekevätkin katon pintamaalille asti. Seinät on tasoitettu omin voimin, tai Mattihan se raksalla on enimmäkseen ollut (on hällä ollut muutama talkoolainen apuna). Minä kävin laittamassa nauhat seiniin ja ilmoitin tulevani seuraavan kerran kun on vähemmän pölyistä, lähinnä lasten takia. Seinien tasoitus alkaa ollakin loppusuoralla ja seinät pohjamaalattuna joten tarkoitus on vuokrata kunnon imuri, noilla meidän halpisversioilla ei saa hienojakoista pölyä imuroitua. Ikkunasmyygien maalaus on kuulemma minun heiniäni, samoin muutamia muita pikkutarkkoja hommia taisi olla minulle säästettynä.

2 kommenttia:

  1. Nyt pitais saada lisaa paivityksia ja ennenkaikkea kuvia :D
    Toivottavasti olette kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pientä raksaväsymystä näkyvissä. Otin tänään kuvia kännykällä, katsotaan osaanko laittaa ne tänne. Kalusteita asennetaan, muutama seinä vielä maalaamatta. Kylppärin seinät melkein laatoitettu. Muutto toukokuussa. Tulimne järkiimme ja siirsimme sitä.

      Poista